ولادت حضرت عباس و روز جانباز بر شما شیعیان مبارک باد.
مه شعبان شده ماهی به زمین آمده است
روز چارم پسر ام بنین آمده است
امام حسین علیه السلام فرمودند:
اِنّ اَعفَی النّاسِ مَن عَفا عِندَقُدرَتِهِِ
بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
(الدره الباهره ، ص24)
آشنایی با حضرت عباس(ع)
عباس بن علی بی ابیطالب (۲۶-۶۱)، مشهور به ابوالفضل پنجمین فرزند امام علی(ع) و اولین فرزند ام البنین است. مهمترین فراز زندگی او حضور در واقعه ی کربلا و شهادت در عاشورا است.
مه شعبان شده ماهی به زمین آمده است
روز چارم پسر ام بنین آمده است
پدرش حیدر کرار زمیلادش شاد
بر بنی هاشمیان ماه ترین آمده است
نامش عباس شد ومعنی آن شیر دژم
بین شیران عرب شیرترین آمده است
جمله ذریه ی زهرا به رخش بوسه زنند
یک برادربه همه یارومعین آمده است
مادرش گفت برای همه اولاد بتول
پسرم بهر غلامی به یقین آمده است
مرتضی بوسه به دستش زد وگفتا بینم
دست او کرببلا تقش زمین آمده است
آمده تا که سپهدار حسینی بشود
آن علمدار یل لشگر دین آمده است
مادرش ام بنین درس وفایش داده
اسوه براهل وفایان زمین آمده است
آمده ساقی اطفال حسینش گردد
آب در حسرت او چله نشین آمده است
روز میلاد ابوالفضل به بین الحرمین
بهر دیدار عمو پرده نشین آمده است
کف بزن خوب طلب کن سفر کرببلا
باب حاجات همه در ثمین آمده است
ابتدا کره را داخل ماهیتابه میریزیم اجازه میدهیم تا با حرارت ملایم آب شود.
مقدار کره بستگی به سلیقه خودتان دارد اگر دوست داشتید رنگینکتون کم چرب تر باشه 200 گرم و در غیر اینصورت 250 گرم کره استفاده کنید.
آرد را که ترجبحا بهتر است الک کرده باشیم تا گوله نشود را به کره اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت میدهیم تا خامیش از بین برود و سرخ شود.
البته یادمان باشد گهگاهی در این بین آرد را هم بزنیم تا زیرش نسوزد.
مقدار خرما بستگی به اندازه ظرفمان دارد و باید قدری باشد که سطح ظرف کاملا با خرما پوشانده شود.
حالا دیگر کم کم آرد سرخ شده و رنگشم تیره شده است.
شعله را خاموش میکنیم و حدود دو سه دقیقه به مخلوط آرد اجازه میدهیم تا از حرارت زیادش بیوفتد و بعد دارچین و هل را اضافه کرده مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم.
حالا مقداری از مخلوطمون را داخل ظرف سرو میریزیم.
روی مخلوط را کاملا با خرما پرمیکنیم.
در نهایت باز هم از مخلوط آرد روی خرماها میریزم تا روی خرماها کاملا پوشیده شود.
در انتها رنگینک را داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد و آخر سر از یخچال در می آوریم و با پودر نارگیل یا پسته تزیین کرده و سروش میکنیم .
نوش جان!!!
درباره این سایت