ولادت حضرت عباس و روز جانباز بر شما شیعیان مبارک باد.

 

مه شعبان شده ماهی به زمین آمده است


روز چارم پسر ام بنین آمده است


 



 امام حسین علیه السلام فرمودند:

اِنّ اَعفَی النّاسِ مَن عَفا عِندَقُدرَتِهِِ

بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.

(الدره الباهره ، ص24)

 


آشنایی با حضرت عباس(ع)
عباس بن علی بی ابی‌طالب (۲۶-۶۱)، مشهور به ابوالفضل پنجمین فرزند امام علی(ع) و اولین فرزند ام البنین است. مهم‌ترین فراز زندگی او حضور در واقعه ی کربلا و شهادت در عاشورا است.

 

حضرت عباس (ع)
حرم حضرت عباس.jpg
گنبد حرم حضرت عباس در کربلا
نقش

ازشهدای کربلا (پرچم‏دار امام حسین(ع) در واقعه عاشورا)

نام حضرت عباس (ع)
کنیه ابوالفضل، ابوالقاسم
زادروز ۴شعبان سال ۲۶ق.
زادگاه مدینه
درگذشت ۱۰ محرم سال ۶۱ق.
لقب ها قمر بنی هاشم، سقاء
پدر حضرت علی(ع)
مادر ام البنین
همسر لبابه دختر عبیدالله بن عباس
فرزندان فضل، عبیدالله
طول عمر ٣٥ سال
مدفن کربلا

داستان
تنها باری که مالک اشتر ترسید!

روزی از مولا علی {ع} سوال میکنند ؛ که مالک اشتر چقدر شجاع است؟
مولا در جواب میفرماید ؛ مالک آنقدر شجاعه که اگر در شب پای خود را بر روی بدن یک شیر ماده بگذارد و شیر بر وی نعره زند ، مالک حتی پلک هم نمیزند .
آنوقت از مالک میپرسند که تو با این همه شجاعت ، تا به حال ترسیدی؟
مالک میگوید ؛ در جنگ صفین بود که مولا علی {ع} فرمود ؛ پسرم ابوالفضل {ع} امروز به میدان میرود . مالک رو به مولا میگوید ؛ در جنگاوری و دلاوری ابوالفضل {ع} شکی نیست اما جنگ احتیاج به تجربه دارد و اگر شما اجازه دهید من خود به میدان بروم . مالک ادامه میدهد ؛ بعد از گفتن این حرف ، ابوالفضل {ع} چنان نگاهی به من انداخت که من برای اولین بار در عمرم ترسیدم.

 

ولادت حضرت ابوالفضل,اشعار ولادت حضرت ابوالفضل,اشعار ولادت حضرت ابوالفضل العباس

مه شعبان شده ماهی به زمین آمده است
روز چارم پسر ام بنین آمده است


پدرش حیدر کرار زمیلادش شاد
بر بنی هاشمیان ماه ترین آمده است


نامش عباس شد ومعنی آن شیر دژم
بین شیران عرب شیرترین آمده است


جمله ذریه ی زهرا به رخش بوسه زنند
یک برادربه همه یارومعین آمده است


مادرش گفت برای همه اولاد بتول
پسرم بهر غلامی به یقین آمده است


مرتضی بوسه به دستش زد وگفتا بینم
دست او کرببلا تقش زمین آمده است


آمده تا که سپهدار حسینی بشود
آن علمدار یل لشگر دین آمده است


مادرش ام بنین درس وفایش داده
اسوه براهل وفایان زمین آمده است


آمده ساقی اطفال حسینش گردد
آب در حسرت او چله نشین آمده است


روز میلاد ابوالفضل  به بین الحرمین
بهر دیدار عمو پرده نشین آمده است


کف بزن خوب طلب کن سفر کرببلا
باب حاجات همه در ثمین آمده است


 


معما
معما1:
لقمان حکیم شاگرد کدام پیامبر است؟
معما2: اولین پیامبری که تیر و کمان ساخت که بود؟
معما3: اولین کتاب آسمانی که از جانب خداوند نازل شده چیست؟
 



آشپزی
نمیشود در مسافرت چیزی نخورد! برای همین این رنگینک خوشمزه را درست کنید و بخورید!!!cheekycheekycheeky
پخت رنگینک بسیار آسان است و بچه های ۱۰ سال به بالا به راحتی می توانند آن را درست بکنند.



مراحل آماده کردن رنگینک مجلسی

مواد لازم

  • آرد : 2 پیمانه
  • کره : 200 الی 250 گرم
  • پودر دارچین : 1 قاشق مربا خوری
  • پودر هل : 1/2 قاشق چایخوری
  • خرما : به مقدار لازم ( با توجه به اندازه ظرف)
  • پودر نارگیل یا پسته : برای تزیین

مراحل پخت

  • مرحله 1

    ابتدا کره را داخل ماهیتابه میریزیم اجازه میدهیم تا با حرارت ملایم آب شود.

  • مرحله 2

    مقدار کره بستگی به سلیقه خودتان دارد اگر دوست داشتید رنگینکتون کم چرب تر باشه 200 گرم و در غیر اینصورت 250 گرم کره استفاده کنید.

  • مرحله 3

    آرد را که ترجبحا بهتر است الک کرده باشیم تا گوله نشود را به کره اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت میدهیم تا خامیش از بین برود و سرخ شود.

  • مرحله 4
    خرماها را بدون هسته کرده با چنگال له می کنیم.
  • مرحله 5

    البته یادمان باشد گهگاهی در این بین آرد را هم بزنیم تا زیرش نسوزد.

  • مرحله 6

    مقدار خرما بستگی به اندازه ظرفمان دارد و باید قدری باشد که سطح ظرف کاملا با خرما پوشانده شود.

  • مرحله 7

    حالا دیگر کم کم آرد سرخ شده و رنگشم تیره شده است.

  • مرحله 8

    شعله را خاموش میکنیم و حدود دو سه دقیقه به مخلوط آرد اجازه میدهیم تا از حرارت زیادش بیوفتد و بعد دارچین و هل را اضافه کرده مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم.

  • مرحله 9

    حالا مقداری از مخلوطمون را داخل ظرف سرو میریزیم.

  • مرحله 10

    روی مخلوط را کاملا با خرما پرمیکنیم.

  • مرحله 11

    در نهایت باز هم از مخلوط آرد روی خرماها میریزم تا روی خرماها کاملا پوشیده شود.

  • مرحله 12

    در انتها رنگینک را داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد و آخر سر از یخچال در می آوریم و با پودر نارگیل یا پسته تزیین کرده و سروش میکنیم .
    نوش جان!!!

     

     


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها